Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
1. Prijzen
2. Betalingen
3. Bestelling annuleren
4. Verzendkosten
5. Verzendwijze
6. Leveringen
7. Tevredenheidsgarantie
8. Garantie
9. Aansprakelijkheid
10. Registratie van uw persoonlijke gegevens
11. Copyright
12. Vragen

Hippe-Tassen.nl is gevestigd en kantoorhoudend aan de Wijststraat 20 te Heesch en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch onder nummer 17251042.

1. Prijzen
Hippe-Tassen.nl houdt zich aan de gemaakte afspraken en is ook graag duidelijk, want bij bestellen en betalen gelden nu eenmaal regels en afspraken. Heldere en duidelijke afspraken zijn neergelegd in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.
Op deze voorwaarden van online webwinkel Hippe-Tassen.nl is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.
De door ons genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.
Hippe-Tassen.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar mailings of op de Website. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Hippe-Tassen.nl worden aangepast.

2. Betalingen
Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten en het factuurnummer vermeld. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen indien wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u 10 dagen na onze e-mail bevestiging niet hebt betaald, vervalt de geplaatste bestelling.

2.2 Creditcard
U kunt niet met creditcard betalen.

2.1 Zelf overschrijven
Betalen via Telebankieren werkt net zo snel en veilig als iDEAL. Het enige verschil met iDEAL betalingen is, dat u zelf na uw bestelling betaalt via internet. Na het plaatsen van een bestelling, krijgt u van Hippe-Tassen.nl een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. In deze e-mail staan de gegevens (bijv. factuurnummer, totale kosten, etc.) die u nodig hebt bij het online betalen. Deze betaling zal binnen zeven (7) dagen, na bestelling, op de bankrekening van Hippe-Tassen.nl bijgeschreven moeten zijn. Na overschrijding van deze termijn is Hippe-Tassen.nl gerechtigd om deze bestelling te ontbinden

2.3 Betalen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

2.3.1.Voordelen met betalen van iDEAL
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
Controle en overzicht op de betaling iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

2.3.2 Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zie voor meer info op www.iDEAL.nl

2.4 Betalen vanuit het buitenland
Mocht u met een overschrijving willen betalen kunt u dit naar ons via de bank overmaken (deze kosten zijn tegenwoordig gelijk aan een binnenlandse transactie). Zie Info voor onze bankgegevens.

3. Bestelling annuleren
Iedere bestelling kan binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd.

4. Verzendkosten
4.1 Verzendkosten binnenland
GRATIS verzendkosten in Nederland

4.2 Verzendkosten buitenland
Bestellingen boven de €75,- zijn vrij van verzendkosten.
Voor bestellingen gelijk aan of onder €75,- worden een standaard bedrag van maximaal €14,00 in rekening gebracht dit geld dan voor pakketten tot 5 kg. Deze kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. De actie, geen verzendkosten, geldt niet voor een verzending naar het buitenland. Hiervoor geldt gewoon het hiervoor vermelde tarief.

4.3 Zelf afhalen
Het is ook mogelijk om de door u bestelde goederen af te halen op het vestigingsadres. Uiteraard heeft u dan ook geen verzendkosten .

5 Verzendwijze
Transport binnen Nederland zal worden verzorgd door TNT Post of DPD. Deze vervoerders hebben een Track & Trace systeem zodat u de mogelijkheid heeft de verzending via internet te volgen. Indien een product door de brievenbus kan staat dit bij het product in de omschrijving vermeld en wordt dit bij de winkelmand apart verrekend.

6. Leveringen
Hippe-Tassen.nl streeft ernaar een zo open mogelijke relatie met de klanten op te bouwen. Daartoe proberen wij zo snel mogelijk leveringsproblemen en vertragingen via e-mail door te geven.
Wij leveren uitsluitend van onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle levering bewerkstelligen.
• Wij streven ernaar alle artikelen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter bestelling aan te bieden aan TNT-post of DPD.
• Als artikelen een langere levertijd dan 3 werkdagen hebben, wordt u via e-mail hiervan op de hoogte gesteld. Indien aflevering binnen twintig (20) dagen om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt, ontvangt u hiervan bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het eventueel reeds betaalde.
• Alle in onze winkel en elders vermelde aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
• Indien u verhuisd bent en dit niet aan Hippe-Tassen.nl heeft kenbaar gemaakt,
dan geldt een aflevering aan het laatste aan Hippe-Tassen.nl kenbaar gemaakte huisadres als een geldige levering.
• Hippe-Tassen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de overschrijding van de aangekondigde leveringstermijnen.

7. Tevredenheidsgarantie
Artikelen kunnen binnen 7 dagen na levering worden geruild, mits het betreffende artikel onbeschadigd, niet gedragen of gewassen is en voorzien is van de originele verpakking en labels. Ruilen UITSLUITEND na schriftelijk (e-mail; retour@hippe-tassen.nl ) contact. Op het moment dat Hippe-Tassen.nl uw retourartikel heeft ontvangen, zal het orderbedrag -verzendkosten (-€6.75)binnen 10 dagen teruggestort worden op uw bank- of girorekening. Rembours- en verzendkosten worden niet vergoed door Hippe-Tassen.nl.

Hippe-Tassen.nl gaat er vanuit dat u de zending op dezelfde wijze retourneert als Hippe-Tassen.nl ze heeft verstuurd. Franco en rembourszendingen worden door Hippe-Tassen.nl niet geaccepteerd en niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.

8. Garantie
Indien u een beschadigd product ontvangt, wordt deze door Hippe-Tassen.nl omgeruild voor een zelfde product. Hiertoe dient u binnen 2 dagen na verzending contact op te nemen met Service@hippe-tassen.nl . Wij verlenen geen garantie op ritsen en druksluitingen.

9. Aansprakelijkheid
Hippe-Tassen.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade door (het gebruik van) de artikelen (geleverd en) verkocht door Hippe-Tassen.nl. Hippe-Tassen.nl is evenmin aansprakelijk noch verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door TNT-post of DPD.
Hippe-Tassen.nl sluit hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor welke schade dan ook op enige wijze ontstaan door en/of voortvloeiend uit de onmogelijkheid de website te gebruiken, het feit dat bepaalde informatie op de website onjuist, onvolledig of niet actueel is en het onrechtmatig gebruik van de systemen van Hippe-tassen.nl, waaronder de website, door een derde.

10. Registratie van uw persoonlijke gegevens
Hippe-Tassen.nl behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd in onze beveiligde database. De gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. U kunt aangeven of u uw e-mailadres wilt laten opnemen in onze nieuwsbriefbestand. Indien u geen prijs stelt op onze nieuwsbrief kunt u dit kenbaar maken via post of e-mail. Hippe-Tassen.nl zal u dan uit onze nieuwsbriefbestand verwijderen.

11. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Gebruik van teksten en beeldmateriaal is verboden voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Hippe-Tassen.nl.

12. Vragen
Als u nog vragen, opmerkingen en/of suggesties heeft kunt u een e-mail sturen naar info@hippe-tassen.nl . Wij staan u graag te woord.
Met vriendelijke groet,
Hippe-Tassen.nl

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de website www.hippe-tassen.nl op alle aanbiedingen en offertes van Hippe-Tassen.nl. Deze voorwaarden zijn met name van toepassing op door Hippe-Tassen.nl aangegane overeenkomsten tot levering van zaken aan haar kopers.

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat de koper akkoord gaat met deze voorwaarden.